Aseliike Sinisalo Oli Metsästäjien Suosiossa

post thumb
Metsästys
by Helmi/ on 12 Jun 2021

Aseliike Sinisalo Oli Metsästäjien Suosiossa

Aseliike Sinisalo sijaitsi Klaukkalassa Nurmijärvellä ja se toimi Juhani Sinisalon vetämänä useita vuosia. Palveluihin kuuluivat aseet sekä muutkin metsästystuotteet. Liikkeen toiminta koostui vähittäis- ja tukkumyynnistä. Sijainniltaan se oli täydellinen ja sinne tultiin myös vähän kauempaa hyvän sekä laadukkaan palvelun ansiosta. Juhanin oma, pitkä kokemus metsästäjänä ei jäänyt keneltäkään huomaamatta ja vinkkejä oli aina mahdollisuus saada. Juhani järjesti myös mieleenpainuvia eräretkiä ulkomaille ja nautti niistä reissuista itsekin.

Aseliike Sinisalo Tavoitti Ampumaurheilijat

Sinisalon liike ei palvellut pelkästään metsästäjiä vaan ampumaurheilijat löysivät myös aseet ja varusteet tarpeisiinsa. Moni eränkävijä harrastaa myös ampumaurheilua, koska lajit tukevat toisiaan hyvin. Vaikka varusteet ja aseet ovatkin molemmissa harrastuksissa erilaiset, Juhanilla oli tarjolla asiantuntevaa palvelua myös urheilun puolelle. Aseet ja patruunat olivat laadukkaita. Tuotteisiin pääsi myös tutustumaan hänen silloisilla nettisivuillaan joskin liikkeessä asiointi oli antoisaa.

Juhani Sinisalo piti liikettään yli 30 vuotta, joten siinä ajassa hän ehti nähdä metsästyksen ja aseiden kehitystä pitkältä ajalta. Onneksi liikkeelle löytyi jatkaja ja sen myötä aseiden ja varusteiden hankinta on edelleen mahdollista Klaukkalasta. Hyvien varusteiden ansiosta harrastaminen on paljon helpompaa ja kokeneen konkarin neuvoilla pääsee aina pitkälle.

Riistamatkat Maailmalla

Pitkä kokemus eränkäynnistä maailmalla, jopa Afrikan savanneilla asti, ovat tuoneet Juhani Sinisalolle todellisen erämiehen maineen. Riistamaat muualla maailmassa ovat erilaisia kuin Suomessa ja niistä nauttii eri tavalla jopa maisemien puolesta. Luonnossa saa patikoida koko päivän, aikaisesta aamusta myöhään iltaan. Maisemat ovat Juhanin mukaan Afrikassa upeat ja niistä nauttii täysin siemauksin eränkäynnin ohella.