Sinisalo Extreme -Haalari Sopii Äärimmäisiin Olosuhteisiin

post thumb
Metsästys
by Helmi/ on 26 Aug 2021

Sinisalo Extreme -Haalari Sopii Äärimmäisiin Olosuhteisiin

Sinisalo Extreme -haalari on äärimmäisen laadukas talvihaalari, joka pitää lämpimänä ja sopii moniin muihinkin käyttötarkoituksiin ulkona liikkuessa. Haalari on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin kylmyyttä vastaan. Se onkin suunniteltu aikoinaan rajamiehille, ja jopa sen väri on tarkkaan valittu, sillä jääkarhujen kerrotaan pelkäävään vihreää väriä. Suomessa väristä ei kuitenkaan ole jääkarhujen kannalta hyötyä, sillä Suomessa ei ole lainkaan karhuja.

Sinisalo Extreme Sopii Talveen

Sinisalo Extreme kelkkahaalari sopii lämmittävyytensä ansiosta loistavasti Suomen talveen erilaisiin aktiviteetteihin. Kuten nimi ”kelkkahaalarikin” jo sanoo, haalari sopii loistavasti esimerkiksi kelkkailuun. Haalari pitää loistavasti kropan kaikkine raajoineen lämpimänä vaikkapa makoillessa revontulia katsomassa tai istuessa pilkillä talvisessa viimassa. Haalarissa on erittäin lämmin 200 g vanuvuori ja lämmin, iso huppu irrotettavalla turkisreunuksella.

Haalarin takamuksessa on vedenpitävä kalvo sekä kylmää eristävä toppaus. Toppaus on myös polvissa. Lahkeensuissa on myös lumilukot, joten haalari on erittäin kätevä korkeissa hangissa kävellessä. Sinisalo Extreme on siis erittäin käytännöllinen haalari Suomen talven keskellä. Se tarjoaa monia loistavia ominaisuuksia, joita tavalliset talvihaalarit eivät tarjoa. Se pitää käyttäjänsä lämpimänä ja kuivana. Lisäksi sen polyamidi-päälliskangas on hengittävä.

Sinisalo Extreme Kelkkahaalari Sisältää Monia Hyödyllisiä Ominaisuuksia

Lämpimänä ja kuivana pitämisen lisäksi Sinisalo Extreme sisältää esimerkiksi pitkät, 2-lukkoiset ketjut lahkeiden sivuissa. Ne helpottavat haalarin pukemista. Haalarissa on myös useita heijastavia yksityiskohtia, joten haalarin käyttäjä on helppo huomata myös pimeässä. Se onkin turvallisuuden kannalta erittäin tärkeää. Lisäksi haalari sisältää useita käytännöllisiä taskuja, jotka on suunniteltu eri tarkoituksiin. Haalarissa on esimerkiksi lämmin tasku radiopuhelimelle ja GPS-laitteelle.

Sinisalo Extreme sisältää myös henkselit haalarin sisäpuolella. Henkselit ovat kätevästi irrotettavissa. Lisäksi haalarissa on D-lenkki hätäkatkaisua varten. Tämä talvihaalari on siis yksi käytännöllisimpiä vaihtoehtoja Suomen talven moniin eri aktiviteetteihin ja äärimmäisiin olosuhteisiin. Kelkkahaalaria on jopa sanottu maailman parhaaksi kelkkahaalariksi ääriolosuhteisiin.

Loistava Vapaa-Ajan Puku Talveen

Sinisalo Extreme sopii loistavasi talven vapaa-ajan haalariksi, vaikka se suunniteltiinkin alun perin 90-luvulla puolustusvoimien ja rajavartioston käyttöön koville pakkasille vaativiin olosuhteisiin. Tämä puku siis todella kestää ja lämmittää vaikka istuisi tuntikaupalla erittäin kovassakin pakkasessa. Takamuksen ja polvien kylmää eristävät paneelit takaavat, että istuminen tai polvillaan olo onnistuu pidemmänkin aikaa kylmässä säässä. Haalari päällä voi esimerkiksi pilkkiä pitkään tai pelata Comeon live casino -pelejä revontulia odotellessaan.

Moottorikelkka ja moottoripyörä ovat monelle suomalaiselle tuttuja kulkuneuvoja talvisin. Haalari päällä voikin helposti ajaa vaikka 35 asteen pakkasessa moottoripyörällä tai kelkalla läpi Suomen palelematta. Legendaarinen haalari sopii silti yhtä hyvin moneen muuhunkin talven vapaa-ajan harrastukseen tai jopa työhön ulkona pakkasessa.

Sinisalo Extreme Ja Muut Metsästystarvikkeet

Juhani Sinisalo on pyörittänyt metsästystarvike- ja aseliikettä, joten hänellä on laaja kokemus siitä millaiset vaatteet ja muut varusteet ovat parhaita metsästykseen ja esimerkiksi äärimmäisiin olosuhteisiin. Sivusto tarjoaakin kattavasti monia muitakin vinkkejä ja neuvoja laadukkaisiin varusteisiin. Niin metsästäjät kuin muutkin talvisin ulkoilijat tarvitsevat Sinisalo Extreme -haalarin lisäksi monia muitakin varusteita Suomen talveen.

Muita talveen ja muihinkin vuodenaikoihin sopivia tuotteita tarjoaa esimerkiksi Luhta Sportswear Company, johon Sinisalo nykyään kuuluu. Sinisalo on tunnettu Suomessa jo vuodesta 1953 saakka, joten merkillä on pitkä kokemus takanaan. Myös Luhdalla on kokemusta aina 1900-luvun alusta lähtien.

Sinisalo Extreme -haalari on saanut käyttäjiltään loistavia arvosteluita. Haalari on saanut hyvin usein täydet viisi tähteä viidestä eri nettikaupoissa. Se on siis selvästi myös käyttäjien suosikki. Laadukkaaseen haalariin, kuten Sinisalo Extremeen, sijoittaminen on hyvin järkevä ja pitkäaikainen sijoitus. Haalari nimittäin on äärimmäisen kestävä ja monikäyttöinen. Se myös sopii täydellisesti Suomen kylmiin olosuhteisiin!